JURA odvápňovacie tablety 3x3ks

Kód: JURA-61848
Neohodnotené
Značka: JURA
€13,50
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024

Odvápňovanie vo 2 fázach, odvápňovacia tableta, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre potreby kávovarov JURA, sa vyznačuje optimalizovanou dobou rozpúšťania, schopnosťou efektívne a  dočista odstrániť vodný kameň s dlhodobým efektom na kávovar. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Odvápňovanie vo 2 fázach

Táto odvápňovacia tableta, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre potreby kávovarov JURA, sa vyznačuje optimalizovanou dobou rozpúšťania, schopnosťou efektívne a  dočista odstrániť vodný kameň s dlhodobým efektom na kávovar. 

Proces odvápňovania sa pritom skladá z dvoch fáz:

Fáza 1: dochádza k dôkladnému odstráneniu vápenatých usadenín z kávovaru.

Fáza 2: dochádza k vytvoreniu „ochrannej“ vrstvy vovodnom systéme. Táto vrstvička dlhodobo chráni potrubia i termoblok pred koróziou.

Len originálne odvápňovacie tablety JURA dokážu zaručiť komplexnú hygienu a ochranu. Iba nami vyvinuté ochranné receptúry boli obozretne optimalizované pre súčinnosť s procesmi a materiálmi, ktoré sú použité v automatických kávovaroch JURA.

Konštantne dokonalá káva vďaka hygiene certifikovanej TÜV

Nezávislá medzinárodná skúšobná inštitúcia TÜV Rheinland označila kávovary JURA v súlade so svojimi veľmi prísnymi kritériami za mimoriadne hygienické. Tento výrok dokazuje, že údržbové produkty JURA, ktoré sú precízne navrhnuté pre efektívnu súhru s elektronicky kontrolovanými údržbovými programami, zaručujú hygienu podľa pravidiel TÜV a čistotu každého jedného kávovaru JURA.

 

Vodný kameň je zdrojom porúch a neblaho ovplyvňuje chuť

Pri zohrievaní vody dochádza ku vzniku vodného kameňa. Rúrky zúžené nánosmi vodného kameňa nielenže spomaľujú proces ohrievania, čo zvyšuje spotrebu energie, no môžu niekedy zapríčiniť aj kompletné zlyhanie kávovaru. Vodný kameň tiež negatívne vplýva na samotnú kávu. Hoci sú malé množstvá uhličitanu vápenatého pre chuť kávy prínosné, priveľa vodného kameňa dáva vode nepríjemnú pachuť a zabraňuje arómam kávy, aby sa správne rozvinuli, sčasti i z dôvodu kolísania teploty vody