Ako sa spracováva kávovník? Aké sú základné metódy a ich rozdiely. Prečo každá z pestovateľských oblastí upred...
Blog
Káva v tehotenstve? Áno alebo nie
Neraz tehotné kávičkárky riešia dilemu či si dopriať kávu počas tehotenstva a dojčenia alebo bude lepšie ak ju obme...
Poradíme a vyberieme technológiu
Kaviareň? Cukráreň? Talianska gelateria, štýlové bistro alebo špecificky zameraná reštaurácia? Plníš si sen v gastr...
Čo hovorí nová legislatívna Európskej únie? Prečo ceny arabiky a robusty budú rásť?
Nová európska legislatíva a regulácia ohľadom odlesňovania dažďových pralesov (EUDR) bola schválená v decembri...
Údržba je základom krémového espressa
Kvalitné espresso si chce vychutnávať každý. Pre dosiahnutie krémového espressa a lahodného latté je dôležité pravidelné...