Blog

Kávové know- how - Čo je suchá metóda spracovania

Ako sa spracováva kávovník? Aké sú základné metódy a ich rozdiely. Prečo každá z pestovateľských oblastí upred...

Káva v tehotenstve? Áno alebo nie

Neraz tehotné kávičkárky riešia dilemu či si dopriať kávu počas tehotenstva a dojčenia alebo bude lepšie ak ju obme...

Poradíme a vyberieme technológiu

Kaviareň? Cukráreň? Talianska gelateria, štýlové bistro alebo špecificky zameraná reštaurácia? Plníš si sen v gastr...

Čo hovorí nová legislatívna Európskej únie? Prečo ceny arabiky a robusty budú rásť?

Nová európska legislatíva a regulácia ohľadom odlesňovania dažďových pralesov (EUDR) bola schválená v decembri...

Údržba je základom krémového espressa

Kvalitné espresso si chce vychutnávať každý. Pre dosiahnutie krémového espressa a lahodného latté je dôležité pravidelné...