Blog

Prineste nám svoj kávovar do servisu

Nielen pravidelné domáce čistenie kávovaru sú dôležité, nesmiete však zabúdať aj na profesionálnu údržbu a servis. Našim zákazníkom poskytujeme odborný servis, opravu a odvápnenie kávovaru. 

Naši technici skontrolujú automatický a pákový kávovar, zhodnotia čo je potrebné upraviť alebo vymeniť. Po kompletnom servise sa kávovar profesionálne odvápni. 

Aký kávovar môžem priniesť? 

Do servisu prijímame profesionálne pákové a automatické kávovary všetkých značiek okrem kapsulových kávovarov značiek KRUPS, NESPRESSO a DOLCE GUSTO. 

Koľko zaplatím a ako dlho trvá servis?  

Základná suma servisu je 14,90 EUR za 30 minút. Celková suma sa však závisí od použitého materiálu a času. Doba servisu kávovaru závisí od závažnosti problému. Doba servisu závisí od závažnosti problému a popr. doobjednaniu náhradných dielov.

Pre viac informácií zavolajte na číslo 0911999054. 

servis kávovarov

Požičaj si u nás kávovar a poteš svojich hostí kvalitnou kávou

Máš v pláne zorganizovať rodinnú akciu, stretnutie so známymi alebo menšiu oslavu či svadbu? Chcete, aby vaši zamestnanci si počas teambuildingu alebo pozvaní hostia na konferenciu vychutnali dobrú kávu. 

Stačí prísť k nám a my vám poradíme s výberom vhodného kávovaru podľa typu spoločenskej akcie a počtu hostí. Pri výbere kávovaru je dôležité aj či máte zabezpečenú obsluhu, baristu alebo chcete, aby si hostia pripravovali kávu sami. 

Aké kávovary máte na prenájom? Malé automatické kávovary s jednoducho údržbou a prípravou základných typov káv ako espresso, lungo a horúca voda. Veľké automatické kávovary, ktoré vedia pripraviť aj cappuccino či latté. Pre väčšie oslavy zapožičiavame profesionálne pákové kávovary spolu s mlynčekom na kávu. 

Ako je to s cenou? Cena závisí od typu kávovaru, počtu dní na koľko si chcete kávovar prenajať a či si ho požičiavate cez pracovný týždeň alebo víkend. V cene prenájmu je zahrnutá montáž a zaškolenie našim technikom. Základná cena sa pohybuje od 20 EUR do 110 EUR. Cena závisí od typu kávovaru a počtu dní. V cene nie je zahrnutá káva. Preto odporúčame dokúpiť zrnkovú kávu BigBean alebo Musetti. 

 

krátkodob.prenájom

 

Kvalitný kávovar a káva do každej kancelárie

Cieľom je poskytnúť možnosť dopriať si šálku obľúbeného moku na pracovisku a firemných akciách v kvalite porovnateľnej s kvalitou kávy v najlepších kaviarňach. Office program je zameraný hlavne pre podnikateľov a majiteľov firiem, aby spríjemnili prestávky pre svojich zamestnancov a všetkých pracovníkov firiem a officov.

Pri uvažovaní akú zvolíte pre svojich zamestnancov, je dôležité si uvedomiť, že kvalita je kľúčový faktor pri výbere tak isto ako aj aký typ kávovaru chcete. Manažéri si uvedomujú, že "coffee breaks" patria medzi obľúbené chvíle v práci, kedy sa zamestnanci porozprávujú a neraz vyriešia pracovný problém či prídu s novým nápadom či riešením. 

Ak chcete dopriať svojim zamestnancom najvyššiu kvalitu počas kávičkovania stačí ak nás kontaktujete a náš kávový poradca na základe vašich požiadaviek vypracuje návrh, spôsob a termín doručenia. Individuálne podmienky vám radi vypracujeme presne podľa vašich potrieb.  Ak sa vám bude návrh páčiť do týždňa, možno aj už na ďalší deň bude vo vašej kancelárií rozvoniavať nenapodobiteľná aróma čerstvo pripravenej kávy. Navyše dobrou kávou sa budete môcť aj pochváliť pred dôležitými obchodnými partnermi. 

Čo všetko je zahrnuté v cene? 

U nás platíte len za kávu a filtre do kávovaru. Dopravu, montáž, školenie personálu, práce údržby, prípadné opravy (pokiaľ nie sú zavinené nevhodným používaním stroja) poskytujeme zadarmo Cena za 1kg kávy Musetti sa pohybuje v prípade vypožičania kávovaru v rozmedzí 19 – 29€ bez DPH podľa druhu zmesi, ktorú si zvolíte. Okrem zabezpečenia kávovaru zabezpečujeme dodávky kávy a pravidelný servis kávovarov. Okrem toho si môžete u nás zabezpečiť aj doplnkový tovar ako šálky na kávu, čaj či iný baristický sortiment. 

Aký typ základného office programu poskytujeme? Ak vám nevyhovuje základný program, napíšte nám na info@domkavy.sk a vám vypracujeme individuálne cenovú ponuku prenájmu. 

 Office 2