Kvalitný kávovar a káva do každej kancelárie

Cieľom je poskytnúť možnosť dopriať si šálku obľúbeného moku na pracovisku a firemných akciách v kvalite porovnateľnej s kvalitou kávy v najlepších kaviarňach. Office program je zameraný hlavne pre podnikateľov a majiteľov firiem, aby spríjemnili prestávky pre svojich zamestnancov a všetkých pracovníkov firiem a officov.

Pri uvažovaní akú zvolíte pre svojich zamestnancov, je dôležité si uvedomiť, že kvalita je kľúčový faktor pri výbere tak isto ako aj aký typ kávovaru chcete. Manažéri si uvedomujú, že "coffee breaks" patria medzi obľúbené chvíle v práci, kedy sa zamestnanci porozprávujú a neraz vyriešia pracovný problém či prídu s novým nápadom či riešením. 

Ak chcete dopriať svojim zamestnancom najvyššiu kvalitu počas kávičkovania stačí ak nás kontaktujete a náš kávový poradca na základe vašich požiadaviek vypracuje návrh, spôsob a termín doručenia. Individuálne podmienky vám radi vypracujeme presne podľa vašich potrieb.  Ak sa vám bude návrh páčiť do týždňa, možno aj už na ďalší deň bude vo vašej kancelárií rozvoniavať nenapodobiteľná aróma čerstvo pripravenej kávy. Navyše dobrou kávou sa budete môcť aj pochváliť pred dôležitými obchodnými partnermi. 

Čo všetko je zahrnuté v cene? 

U nás platíte len za kávu a filtre do kávovaru. Dopravu, montáž, školenie personálu, práce údržby, prípadné opravy (pokiaľ nie sú zavinené nevhodným používaním stroja) poskytujeme zadarmo Cena za 1kg kávy Musetti sa pohybuje v prípade vypožičania kávovaru v rozmedzí 19 – 29€ bez DPH podľa druhu zmesi, ktorú si zvolíte. Okrem zabezpečenia kávovaru zabezpečujeme dodávky kávy a pravidelný servis kávovarov. Okrem toho si môžete u nás zabezpečiť aj doplnkový tovar ako šálky na kávu, čaj či iný baristický sortiment. 

Aký typ základného office programu poskytujeme? Ak vám nevyhovuje základný program, napíšte nám na info@domkavy.sk a vám vypracujeme individuálne cenovú ponuku prenájmu. 

 Office 2